Sommarlov

Sommarlov

söndag 16 september 2012

Livet på Hemgård

Hej på er alla!

Vilken varm och fin höstdag vi har fått njuta av. Hoppas det fina vädret fortsätter. Vi har igen händelserik vecka framför oss.
I morgon ska vi fotograferas genast på morgonen kl.9.10. Vi är den första klassen som får bli fotograferade. Hoppas det blir lyckade bilder!
På tisdag  kl.18.00 är det föräldramöte! Anmäl er via WILMA! Vi träffas först i auditoriet och sedan samlas vi i klassen. 
På torsdag promenerar vi genast efter maten till Kvarnbacksparken. Där leker vi och har roligt. 
På fredag besöker vi Pargas kyrka. Det är Janette Lagerroos som kommer att guida oss runt i kyrkan. Vi har många frågor som vi vill ha svar på! Om det är någon vuxen som är intresserad av att komma med så går det mycket bra. Vi startar kl.9.00 från skolgården.
I matematiken fortsätter vi att addera och subtrahera. Den nya är att vi kommer att börja räkna i matematikhäfte. Det gäller att vara noggrann så att det genast från början blir snyggt och prydligt i häftet.
I övrigt fortsätter vi att jobba kring livet på Hemgård.  Jag är imponerad över de byggnader som ni gjorde på fredag. Nu gäller det att få åker, ängar, skog, väg, sjö.... på plats. Spännnande!
Hösthälsningar
Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar