Sommarlov

Sommarlov

söndag 2 september 2012

Hallonmaskens nya vän...

Hej!

Hoppas alla har haft ett skönt veckoslut. Första dagen i september var verkligen grå och våt. Vi får hoppas att det blir många soliga dagar i september.
Hallonmaskens hus blev jätte fint. Det saknas fönster, dörrar, gardiner.... Den här veckan ska huset vara klart. Det var meningen att hallonmasken  redan förra veckan skulle träffa sin nya vän. Men  hallonmasken hade fullt upp med husbygget. Den här veckan ska vår vän hallonmasken träffa kompisen en kreativ liten herreman. Som sagt blir det många spännande äventyr!

Den här veckan börjar vår nya speciallärare Mirella Uddström också jobba med oss tvåor. Hittills har Mirella koncentrerat sig på våra nya ettor. Mirella kommer att jobba 3 lektioner / vecka i vår klass. Dessutom kommer Mirella att vara med på våra FLEX-timmar sedan när de kör igång. Den här veckan kommer Mirella att hålla MAKEKO-test. Testet är i princip repetition från åk 1.Resultatet kommer hem till er föräldrar! Vanligt matteprov har vi på tisdagen! Provet kommer hem och returneras till skolan med   underskrift.

På fredag har vi vår första vänelevstimme. Vi kombinerar utegympa och vänelevtimme. Förra fredagen var ALLA JÄTTE FINT UTRUSTADE ! Duktigt! Fortsätt på samma sätt. Vi hade roligt på Pajbackaplan. Nästa vecka tisdag är det dags för MINI-OS! Det kommer att bli skojigt!
Hoppas det blir en bra vecka!
Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar