Sommarlov

Sommarlov

söndag 9 september 2012

Livet på Hemgård + MINI OS

Hej på er alla!

Hoppas alla har haft ett skönt veckoslut. Vi har igen en händelserik vecka framför oss. På tisdag har har vi MINI OS på Pajbacka plan. Vi går genast kl.9.00 till Pajbacka och avslutar MINI OS kl.13. Alla i grupp 1 slutar  undantagsvis kl.13 på tisdag. Grupp 2 slutar som vanligt kl.14. Kom ihåg lämplig utrustning + egen matsack. Vi grillar korv. Från skolköket får vi också mjölk +frukt. Vi ska hoppas att det blir en fin dag! Alla vuxna som har möjlighet att komma till Pajbacka är naturligtvis hjärtligt välkomna!
I morgon är Gitta borta och vi har  i stället Käthe med i klassen!
Jag vill påminna om föräldramötet tisdagen den 18.9 kl.18.00. Vi samlas först i auditoriet och sedan träffas vi i klassen. Hoppas vi träffas! Hör av er på förhand om det är något speciellt ni vill att jag ska ta reda på och förbereda.
Den här veckan kör vi igång med MO-FLEX. Den här veckan har vi en lektion där vi bekantar oss med grupperna som vi ska jobba i. Vi kommer att vara indelade i 3 grupper. Mirella kommer nu i början att jobba tillsammans med Camilla. Jag berättar mera på föräldramötet.
Den här veckan ska vi bekanta oss med livet på HEMGÅRD. Hallonmasken fick ju ett mycket intressant och spännande brev av någon som heter Valter. Hallonmasken skrev svar!Det ska bli mycket spännande att lära känna Valter. Den här veckan ställer vi oss frågan : Hur ser det på HEMGÅRD?
Hallonhälsningar Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar