Sommarlov

Sommarlov

söndag 24 maj 2015

Sista skolveckan...

Hej!

Här sitter jag nu och skriver mitt sista blogginlägg såhär på söndagkväll. Det känns ärligt sagt lite konstigt...
Förra veckan blev på alla sätt lyckad. Våra utfärder var intressanta, roliga och lärorika. Jag har sagt det tidigare och säger det igen en gång att det är en nöje att röra sig utanför skolan med en grupp som uppför sig så som ni gör. TACK till klassföräldrar + alla andra föräldrar i klassen för att vi fick möjlighet att uppleva så mycket.
Bildresultat för första hjälpNu har vi en vecka kvar och sedan väntar ett långt och skönt sommarlov. Sista skolveckan är alltid händelserik.
Bildresultat för läser en bokmåndag: Pargas FBK kommer och håller en temaförmiddag kl.9-12 för att fyror. Vi lär oss första hjälp och mycket annat viktigt. OBS! Alla flickor samlas i aulan lite före kl.9.00 och tar emot Emma.

tisdag: Jag är tjänstledig två lektioner genast på morgonen.  Ni har en lektion med Melker så att ni får ut era engelskaprov.

onsdag: Vi äter tillsammans med våra vänelever och sedan går vi ut på läspicnic. Var och en tar något att äta och dricka med sig! Det är också bra att ta en sittunderlag med! Kl.12.00 börjar bobollsmatchen där sexorna och skolans personal spelar mot varandra.

torsdag: kl.9.30 är det LIMBO-tävling! Efter maten går vi till bibban och returnerar alla böcker!

Bildresultat för den blomstertidfredag: Kl. 10.00 firar vi skolgudstjänst i kyrkan. Den som vill höra "Den blomstertid..." är hjärtligt välkommen att delta i gudstjänsten. Efter gudstjänsten blir det hamburgare och glass.

lördag: Vi samlas senast kl.8.15 i klassen och sedan går vi till festsalen. Festen börjar kl.8.30 och pågår ca 1 timme. ALLA är hjärtligt välkomna till klassen  kl.9.30  när betygen delas ut. 
Efter betygsutdelningen blir det SOMMARLOV!

Den här veckan ska vi också fixa och städa!


Soliga hälsningar 
Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar