Sommarlov

Sommarlov

söndag 14 september 2014

Livet på Trollskär...

Hej på er alla!

Jag har pysslat med ett och annat idag och därför skriver jag mitt inlägg lite senare än vanligt. Vädret har varit fantastiskt fint!

Besöket till Vattenverket var mycket intressant och lärorikt! Vi tillämpade det som vi lärde oss och vi blev förstummade över hur rent  vårt smutsiga vatten blev när vi lät det rinna genom sand och kol. Den här veckan fortsätter vi att jobba kring avloppsvatten. Dessutom ställer vi oss frågan: Vad kan var och en av oss göra för att spara vatten? Dessutom ska vi fundera på vår Elis ute på Trollskär. Hur får han rent dricksvatten? Vart tar hans smutsvatten vägen?
På onsdag blir det pyssel för hela slanten. Då börjar vi bygga upp Trollskär! Det ska bli så otroligt intressant och roligt! I början av veckan kommer vi att fortsätta med vår planering och dessutom göra en klar arbetsfördelning. Det kan hända att vi behöver lite material tex. "pafflådor"...

Första matteprovet gick BRA!  Det var ett krävande prov, vi går igenom de sista uppgifterna i morgon och sedan kommer provet hem till påseende. Vi fortsätter med multiplikation!
Tisdagen den 23.9 har vi FÖRHÖR i MNK. (Mer info kommer nu inkommande tisdag)
I morgon måndag slutar ALLA i klassen 14.00!
VI blir fotograferade nu på tisdag kl.8.10!  På onsdag går vi till Pajbackaplan och friidrottar!
Varma sensommarhälsningar Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar