Sommarlov

Sommarlov

söndag 16 mars 2014

Heureka!

Hej på er alla!

Det gick som meteorologerna lovade... på lördagmorgon var det svårt att förstå att man såg rätt när man tittade ut genom fönstret. Nu får vi hoppas att det snabbt blir varmt och vår i luften igen.
Vi har en spännande vecka framför oss! Äntligen är det dags att åka till Heureka. Vi förbereder besöket på onsdag. Vi bekantar oss med de program som vi kommer att få uppleva i Heureka. Vi gör upp sittordningen i bussen så att det känns bra för alla. KOM IHÅG att vara på skolgården senast kl.8.00! Läs infobrevet som skickades hem förra veckan.
På fredagen bearbetar vi våra intryck och upplevelser.
Vår kulturvecka var lyckad! Jag är så otroligt imponerad över alla resepresentationer som vi fick ta del av på fredagen. Mitt mål var att väcka intresse för att besöka olika städer i Finland och det målet lyckades vi uppnå. En tanke som dök upp på fredagen var att vi lördagen den 12.4  när det är öppet hus tänker hålla en lektion där vi presenterar våra resor. Vi meddelar närmare exakt när det blir! VÄLKOMNA ! Den här veckan kommer vi att använda presentationerna och jobba med olika arbetsuppgifter.
I matten börjar vi avrunda! Den här veckan kommer alla matteförhör (Längdenher, viktenheter, euro+cent och klockan) hem till påseende.
I morgon har vi innegympa!

Hälsningar Susse
PS. Motionsäventyret fortsätter!DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar