Sommarlov

Sommarlov

fredag 31 januari 2014

En extremt rolig, kort och kylig vecka...

Daniel inleder med att säga att det var jätte roligt att få forska om fåglar och däggdjur. Alla instämmer i kör innan Daniel hinner säga sin kommentar. Nestor tycker att det var skojigt att få göra ett eget arbetsblad om räven. Linn tycker att det var jätte roligt att få göra en egen väderlekskarta. Många är av samma åsikt!
Freja berättar att hennes första snöflinga blev misslyckad medan den andra blev lyckad. Jennifer fortsätter med att säga att vi idag provade på att vika och klippa lite svårare snöflingor. Det visade sig vara en mycket krävande uppgift. Alla fick sig ett gott skratt!  Min blev ganska lyckad men det kan bero på att Susse hjälpte till tillägger Matilda. Susse erkänner att hon övade flera gånger hemma i går kväll.Vi har bestämt att vi varje fredag kommer att vika något smått...
Tuure tycker att matteprovet var roligt! Susse berömmer alla för provet gick mycket bra. 3C är duktiga på att bråka! Fanny tycker att provet var enkelt. Många instämmer. Vattnet i simhallen var kallt vi avbröt gympatimmen inflikar Juliana.
Jonatan tycker att det var bra att lära sig träda övertråden. Nästa vecka tar vi undertråden med...

Fotspåren bara ökar och ökar.... vi läser som bokslukare..........
Snöiga hälsningar
från snöflingorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar