Sommarlov

Sommarlov

söndag 6 januari 2013

GOTT NYTT ÅR 2013!

Hej på er alla!

Det var länge sedan jag skrev ett inlägg här på bloggen. Det känns roligt och bra att igen  att sitta framför datorn och skriva ner lite om vår kommande vecka.
Jag vill börja med att önska er alla ett riktigt gott nytt år 2013! Hoppas ni alla har njutit av ett långt, skönt och avkopplande jullov.
Vi har en spännande termin framför oss. Den här veckan går till att "landa igen" efter en lång paus. Vi ska sammanställa våra bok från höstterminen. Det kommer att bli en diger och mångsidig bok. Vi behöver fixa pärm, innehållsförteckning och få ordning och reda på alla sidor som vi har producerat.
Naturligtvis kommer vi också att blicka framåt och fundera på vad vi har för tankar och funderingar kring det nya året.

I matematiken repeterar vi det sista som finns i vår gamla bok och sedan räknar vi vidare i vår nya bok. Vi kommer att fortsätta med multiplikationstabellerna. Nu är det 3:an och 4: ans... som står i tur. Jag hoppas att ni orkar öva lika flitigt som tidigare. Ni kommer att  märka att ni får lön för mödan!

På torsdag  går vi till bibban och träffar Helena. Kom ihåg bibbakortet. Vi lånar böcker och den här gången kommer var och en att berätta om en bok som man har valt att läsa. Det är viktigt att alla lånar en bok som är på lämplig nivå, inte för lätt men inte heller för svår.
På fredag har vi innegympa! Kom ihåg lämplig utrustning+ handduk!

Hälsningar Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar