Sommarlov

Sommarlov

söndag 26 augusti 2012

Äventyret fortsätter...

Hej på er alla!

Hoppas ni har haft ett skönt veckoslut.Vädret har varit fint. Igår kväll var det otroligt vackert när forneldarna  för tjugonde gången lyste upp i mörkret.
På fredagen när vi utvärderade veckan var vi ALLA av samma åsikt. Vår vecka hade varit jätte jätte bra! Arbetet med sagan Hallonmasken var spännade och intressant också för mej som lärare. Jag var  mycket imponerad över de dramatsiseringar som vi gjorde. Vi kommer att jobba mycket med processdrama. Det är en viktig dela av modersmål och litteratur.  Vår söta, rara, långa...hallonmask är  klar. Den här veckan får vi veta hur det går för Aina och Therese... Den här veckan ska Hallonmasken få ett hem sedan ska han bege sig ut på äventyr. I slutat av veckan kommer han att träffa en 6 årig pojke som kan hoppa kråka, stå på huvudet och mycket mera.  Det kommer att bekanta oss riktigt ordentligt med pojken och vi kommer att följa pojken under hela läsåret.  Det blir många spännade äventyr! Nu på hösten kommer vår kära Hallonmask följa med på äventyr.

På torsdagen går vi till bibban där vi  för sörsta gången har BOKPRAT med  Helena Järnström. Hon kommer att berätta om böcker och föfattare. Vi förnyar och lånar nya böcker. Kom ihåg bibbakortet!

På fredagen går vi igen till Pajbacka-plan och friidrottar! Vi hade jätte roligt förra fredagen. Den 11 september har  åk 1-2 MINI OS på Pajbackaplan. Det följer samma koncept som ifjol.

I matematiken fortsätter vi att repetera. Nästa vecka blir det dags för matteprov.

Hoppas vi får en fin hallonmaskvecka!

Susse


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar