Sommarlov

Sommarlov

söndag 3 november 2013

Svenska dagen-vår dag!

Hej på er alla!

Vi har en händelserik vecka framför oss! 
I morgon måndag simmar vi. Kom ihåg baddräkt och handduk! På tisdag kommer Radio Vega Åboland och gör ett programinslag om  Malms skolas satsning på läsning och läslust . Nicke Packalén som är redaktör vill träffa både elever, föräldrar och lärare. Jag har skickat ett Wilmameddelande idag. Gå in och läs! Det blir spännande! 
På onsdag är det Svenska dagen-vår dag! I Malms skola firar vi dagen med att ordna Malms skolas talent. Evenemanget börjar kl.9.00 och det innebär att GRUPP 1 börjar kl.9.00.  Vi inleder med att sjunga Modersmålets sång och sedan får vi njuta av olika program. Från vår klass är det två programpunkter. Tack till Annica som har övat med flickorna! Vi andra väntar med spänning. På kvällen kl.18.00 bör Inspirationskvällen för alla föräldrar. Kom ihåg att meddela via Wilma hur många som deltar. Vi ser framemot en inspirerande kväll kring läsning!
På torsdag går vi till bibban. Vi förnyar och lånar böcker! Nästa vecka är det LÄSVECKA och då ska vi läsa och mysa jätte mycket. Många har  redan tagit läskuddar och ficklampor med. De är i flitig användning.

Kom ihåg att ta din favorit bilderbok med till klassen denhär veckan! Men visa den inte för någon i klassen. Vi kommer att använda bilderböckerna nästa vecka.

Om en vecka är det pappornas dag! Hoppas ni får en skön och avkopplande farsdag!
Mysiga hösthälsningar
Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar