Sommarlov

Sommarlov

torsdag 11 augusti 2011

Välkomna till skolan!

Hej alla elever och föräldrar i 1C!
Vi vill önska er alla hjärtligt välkomna till Malms skola, 1C. Vi är 8 flickor och 8 pojkar som kommer att jobba tillsammans. Vi är två vuxna, Susse Båge (klasslärare) och Gitta  Vainio (skolgångsbiträde) som jobbar i klassen. Vi ser framemot ett lärorikt, spännande och roligt läsår.  Det är många intressanta projekt som väntar!
Varje fredag kommer vi att dela ut en veckoplanering där följande veckas program i korthet presenteras.  Veckoplaneringen + annat viktigt t.ex. Läxor  hittar ni i gula häftet som heter ”Veckoplanering”. Vi uppmanar er att dagligen ta en titt i häftet. Vi vill att ni där hemma ska veta vad som är på gång i skolan och vara delaktiga i skolarbetet. Vi vill uppmuntra er till att ta kontakt när det är något ni funderar över eller vill diskutera.
Ring under skoltid eller lämna ett ringbud: Skolans kansli: 0404885755. Susse är i skolan ca 8.00-15.30 Ni kan också skicka e-post->susanne.bage@vastaboland.fi
Sjukanmälan görs alltid till skolans kansli genast på morgonen, inte till svararen eller som sms. Kom ihåg att meddela Eftis och berörda taxichaufförer.

 Genom att föra en öppen dialog mellan hem och skola kan vi tillsammans hjälpa och stöda på bästa sätt så att skolgången löper bra.
På första föräldramötet onsdagen den 31.8.2011 kl.18.00  kommer vi att ingående presentera undervisningsmetoder och arbetssätt.  De första veckorna går till att lära känna varandra och skapa trygghet i gruppen.
Susse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar